Nieuwe versie Popcorn Time niet meer offline te halen

Popcorn Time heeft een nieuwe update uitgebracht voor de populaire Popcorn Time fork. Onlangs werd het .eu domein van de Popcorn Time fork offline gehaald, waarna de software volledig is gestopt met werken. De nieuwste versie van Popcorn Time leunt niet meer op één centrale server. 

Popcorn-Time

De nieuwe versie maakt gebruik van peer-to-peer. Hiermee willen de makers van de dienst voorkomen dat de software opnieuw offline gaat. De populaire fork van Popcorn Time wordt ontwikkeld door het team Time4Popcorn. Het team bouwt voort op het orginele Popcorn time project. Dat project werd vanwege druk uit de filmindustrie wereld offline gehaald.

Met de dienst is het mogelijk om films te bekijken welke via BitTorrent worden verspreid. daarbij speelt de software de film al af, terwijl het programma de rest van het bestand nog downloadt. Wel is het gebruik van de dienst verboden. In de nieuwe versie is het voor de gebruikers ook mogelijk om een torrent te selecteren als ze deze downloaden.Ook houdt de nieuwe versie bij welke films en episodes van series gebruikers al hebben gezien.

Vorig artikelMicrosoft Office apps voor iOS en Android gratis te downloaden
Volgend artikelSynology komt met DS1815+ NAS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in