Gionee komt met 5000mAh smartphone

Gionee heeft een smartphone op de markt gebracht welke de beschikking heeft over een 5000mAh accu. De Marathon M3 is een smartphone welke de beschikking heeft over een accu welke twee keer zo groot is als de andere smartphone uit de zelfde prijsklasse. 

Marathon M3

Door de flinke accu is de smartphone wel een stuk dikker dan de andere toestellen. De Marathon M3 smartphone wordt in india verkocht voor 12,999 roepies, omgerekend is dit ongeveer 170 euro. De grote accu zorgt wel voor een dikker toestel. De M3 is 10,4mm dik, waar veel andere telefoons veelal tussen de 7mm en 9mm dik zijn. Door de dikkere behuizing krijg je wel meer vermogen. Verder heeft de smartphone de beschikking over een 5-inch scherm met een resolutie van 1280×720 pixels.

De Marathon-telefoon heeft een quadcore-MediaTek-soc aan boord, een MT6582 met vier Cortex A7-kernen op 1,2GHz. Ook is er een PowerVG gpu aanwezig van Imagination. Het toestel draait op 1GB ram en heeft ruimte voor twee simkaarten. Gionee heeft de smartphone uitgebracht in India, of de smartphone ook naar Nederland komt is nog onduidelijk.

Vorig artikelMotorola begonnen met verkoop metalen horlogeband Moto 360
Volgend artikelOnePlus One vanaf 17 november weer in de verkoop

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in