Nieuwe Yotaphone 2 te bestellen in Nederland

De Yotaphone 2 is vanaf vandaag ook te bestellen vanuit Nederland. De telefoon beschikt over twee schermen. De smartphone wordt verkocht via verschillende Nederlandse webwinkels waaronder Coolblue/ PDAshop. Zo heeft de Nederlandse android website Androidplanet ontdekt. 

YotaPhone-21

De telefoon wordt verkocht voor 699 euro. De Yotaphone 2 beschikt verder over een 5-inch full HD amoled scherm aan de voorzijde terwijl er een 4,7-inch e-ink touscreen aan de achterzijde aanwezig is. Het tweede e-ink scherm kan gebruikt worden voor notificaties. Het e-ink scherm heeft verschillende voordelen, waaronder het accugebruik. e-ink kunnen zonder energie te gebruiken aan blijven staan. Het e-ink scherm is geschikt om te gebruiken als ereader voor het lezen van e-books.

Specificaties

De smartphone wordt aangedreven door een 2,3Ghz quadcore processor, het gaat hierbij om een Snapdragon 800 processor. De smartphone heeft 32GB aan opslagruimte en beschikt over een 2550mAh accu. De smartphone beschikt over twee camera’s van 14 en 2 megapixels. Ook is er 4G ondersteuning aanwezig op de smartphone.

 

Vorig artikelSynology lanceert DiskStation Manager 5.1
Volgend artikelBetaalde versie Tinder kan swipes ongedaan maken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in