Stabiele jailbreak voor iOS 8 en iOS 8.1 vrijgegeven

De Chinese hackersgroep Pangu heeft een nieuwe en vooral stabiele versie vrijgegeven van iOS 8 welke ook werkt op een Apple computer. De jailbreak bestond al langere tijd voor Windows maar is nu ook beschikbaar voor het Apple platform. 

iOS-8-jailbreak

Volgens Pangu werkt de jailbreak met alle apparatuur die geschikt is voor iOS 8. Ook de Cydia applicatie is nu werkend onder het nieuwe iOS 8 en iOS 8.1 platform. Volgens de ontwikkelaar van Cydia wordt ook de store flink bijgewerkt met nieuwe applicaties welke beschikbaar zijn voor het nieuwe iOS 8 platform.

Voorheen was het alleen mogelijk om met Windows een device te jailbreaken. De Mac-versie is via en.pangu.io te downloaden. Sinds kort wordt door de jailbreak-community wordt ook een lijst bijgehouden met tweaks welke geschikt zijn voor iOS 8 en iOS 8.1. Volgens Jay Freeman is de jailbreak nu stabiel genoeg om dagelijks te kunnen gebruiken.

Wel is de jailbreak voor iOS 8 en iOS 8.1 minder populair dan de voorgaande versies, dit komt voornamelijk omdat de meeste functionaliteit ook zonder jailbreak mogelijk zijn, waaronder bijvoorbeeld extra widgets. Wel heeft een van de ontwikkelaars laten weten dat er exploits welke worden gebruikt in de jailbreak zijn gepatcht in iOS 8.1.1.

Vorig artikelSamsung Galaxy Note Edge komt naar Nederland voor 849 euro
Volgend artikelKPN laat gezinsleden internet MB’s delen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in