Nexus 4, 5, 7 en 10 krijgen Android 5.0 Lollipop update op 12 november

Er gaan momenteel geruchten rond dat verschillende Nexus tablets en smartphones de nieuwe Android 5.0 update zullen ontvangen. Volgens nieuwe informatie krijgen de smartphones op 12 november de update naar Android 5.0 Lollipop. De update heeft momenteel vanwege verschillende problemen al vertraging. Vooralsnog is alleen Motorola begonnen met de uitrol van de nieuwe update. 

Android-Lolliepop

Volgens de laatste geruchten komt de update naar de Nexus smartphones en tablets op 12 november. De geruchten zijn afkomstig van Android Police, de website heeft een goede reputatie als het gaat om de informatie over de software updates. Google heeft ook tijdens de aankondiging van Android 5.0 Lollipop aangegeven dat de bestaande nexus smartphones en tablets een update zullen ontvangen naar Android 5.0 Lollipop.

Het was de bedoeling dat de Android 5.0 update rond de verkoopstart van de nieuwe Nexus 6 en Nexus 9 vrijgegeven zouden worden, dit is helaas niet gelukt vanwege verschillende bugs op de Nexus smartphones in combinatie met de nieuwe Android versie.

Vorig artikel‘Apple voert productie iPhone 6 flink op’
Volgend artikelZeven tips voor je iPhone of iPad

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in