Popcorn Time alternatief Joker.org offline

Popcorn Time is een populaire dienst welke veel weg heeft van Netflix, op dit moment worden er wekelijks nieuwe concurrenten toegevoegd. Een van de populairste alternatiefen; Joker.org is tijdelijk weer offline. Het team achter de illegale streamingsdienst heeft wel laten weten dat ze binnenkort weer online zullen gaan. 

Joker-org

De nieuwe versie van PopCorn Time maakt gebruik van peer-to-peer. Hiermee willen de makers van de dienst voorkomen dat de software opnieuw offline gaat. Maar hoe zit het met de concurrentie? zijn er betere oplossingen te vinden voor het bekijken van films en series. Joker.org is een van de meest besproken alternatieven op Popcorn Time. Joker.org is een tool welke volledig werkt via de webbrowser, er is dus geen software of installatie vereist om het programma te gebruiken. Het enige wat je voor Joker.org nodig moet hebben is een actuele internet browser.

Net zoals PopCorn Time is Joker.org illegaal, maar er zijn wel een aantal unieke functionaliteiten aanwezig waaronder de makkelijke ondersteuning voor verschillende ondertiteling en de zeer eenvoudig werking. Met de dienst is het mogelijk om een film direct te downloaden en te bekijken. Om een video te bekijken dien je de magnet link te kopiëren naar de joker.org website waardoor de film direct in de browser wordt afgespeeld. Het grote voordeel van Joker.org is het gebruiksgemak, de dienst werkt namelijk erg eenvoudig zonder enige kennis van software installaties.

Vorig artikelGTA 5 voor Xbox One en PS4 krijgt first-day-patch
Volgend artikelOnePlus One smartphone vanaf 17 november weer één uur te bestellen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in