Hema komt met goedkope smartphone en tablets

De Hema gaat vanaf maandag smartphones en tablets verkopen onder het eigen merk, het gaat hierbij om budgettoestellen. Voorlopig heeft de Hema twee telefoons en tablets in het assortiment. De toestellen worden vanaf maandag via Hema.nl verkocht en zullen vanaf begin december in de winkels verkocht worden. 

Hema-smartphone

De Apparaten worden ontwikkeld door een ander bedrijf, maar de Hema plakt wel de eigen merknaam erop. Het is nog onduidelijk door welk bedrijf de telefoons en tablets worden gemaakt. Alle producten welke via de Hema worden verkocht draaien op een kale versie van Android 4.4. Geen van de toestellen ondersteunt Nederlandse 4G-netwerken, maar de tablets bevatten wel een belfunctie.

De eerste smartphone is de Hema H3 welke de beschikking heeft over een 4,5-inch scherm met een resolutie van 960×540 pixels. Het toestel draait op een goedkope quadcore Mediatek processor, en heeft de beschikking over intern 4GB aan opslag en 512MB aan RAM. De telefoon zal slechts 100 euro kosten. De H3 wordt verkrijgbaar in wit en zwart.

De Hema H5 is een duurder model welke de beschikking heeft over een 5-inch scherm en een betere HD resolutie van 1280×720 pixels. Ook is het toestel met 7,2 millimeter een stuk dunner en zit er standaard 32 GB aan opslagcapaciteit in de smartphone. Daarnaast beschikt de smartphone over 1GB aan werkgeheugen en een 8 megapixel camera met dual sim ondersteuning. De H5 wordt verkocht voor 159 euro.

Vorig artikelOnePlus One smartphone vanaf 17 november weer één uur te bestellen
Volgend artikelSpotify gaat podcasts toevoegen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in