Ghostery lanceert nieuwe zakelijke versie van privacytool

Ghostery iseen bedrijf welke een browser-add-on heeft ontwikkeld waarmee trackers kunnen worden geblokt heeft een versie speciaal voor bedrijven aangekondigd. Ondernemingen kunnen nu de Ghostery Enterprise tool gebruiken. Hiermee is het mogelijk om andere bedrijven te verhinderen om gebruikersdata te verzamelen van de websites. 

Ghostery

Voor een aantal internetbedrijven is het mogelijk om de activiteiten van andere websites te volgen, Facebook doet dit bijvoorbeeld al enkele jaren via de Like knoppen welke zijn geplaats op de website. Google kan met advertenties gebruikersdata inzamelen. Met de nieuwe Enterprise tool van Ghostery is het voor bedrijven mogelijk om aan te geven welke tool beschikbaar is voor de andere bedrijven. Ook kan een bedrijf nagaan welke geëmbedde objecten een bedrijfssite mogelijk vertragen of zelfs een beveiligingsrisico kunnen vormen.

De consumenten versie is gratis, voor de zakelijke versie moet een hoop geld betaald worden aangezien de tool verkocht wordt voor een vanaf prijs van 20.000 euro.

Vorig artikelFilms offline bekijken in Popcorn time mogelijk
Volgend artikelHuawei wil 5G netwerk in Rusland uitrollen voor WK voetbal 2018

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in