HTC verbetert bouwkwaliteit Nexus 9

HTC is begonnen met het verbeteren van de Nexus 9 kwaliteit. De knoppen en de behuizing van het scherm is verbeterd, dat meldt gebruiker Sebianoti op het sociale netwerk Reddit. Een aantal Nexus 9 gebruikers welke de tablet in het begin hebben gekocht melden kwaliteitsproblemen. 

Sebianoti/reddit
Sebianoti/reddit

Zo kampte de Nexus 9 over een losse behuizing, rammelende of onbetrouwbare knoppen en light bleeding rondom het scherm. Volgens Reddit gebruiker; Sebianoti is het probleem opgelost. De Reddit-gebruiker zegt een nieuw, wit exemplaar van de Nexus 9 in handen te hebben welke qua kwaliteit flink verbeterd is. Ook steken de knoppen van de tablet bij het nieuwe model meer uit de behuizing.

Ook meldt de gebruiker dat de behuizing aan de achterzijde niet langer meegeeft, ook een klacht die sommige vroege gebruikers hadden. Bovendien zou het vernieuwde exemplaar geen last meer hebben van licht dat aan de schermranden ontsnapt. De kwaliteit is flink verbeterd volgend de Reddit gebruiker. Google heeft de Nexus 9 samen met Google ontwikkeld, de tablet draait op een stock Android 5.0 versie.

Vorig artikelKPN-abonnees al langere tijd zonder internet vanwege storing
Volgend artikelSony begonnen met uitrol Android 4.4.4 voor Xperia M2

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in