Amazon brengt eerste Android One budgetsmartphone naar Europa

Amazon heeft de eerste goedkope Android One smartphone naar Europa gebracht. De Karbon Sparkle V is een goedkope smartphone welke wordt verkocht onder de Android One serie. De smartphone draait op een stock Android versie en een 4,5-inch scherm. 

Karbonn Sparkle V

De Karbonn Sparkle V is momenteel verkrijgbaar bij de Britse versie van Amazon en wordt daar inclusief verzending naar Nederland verkocht voor 131 pond, omgerekend is dit ongeveer 165 euro. De Sparkle V is een van de eerste smartphones in de Android One serie, deze serie bestaat vooral uit goedkope smartphone welke draaien op Android.

De huidige toestellen in de Android One zijn van Karbonn, Micromax en Spice, ook HTC, Lenovo, Alcatel, Acer en Asus gaan aan deslag met Android One. Het aanbod heeft ook veel weg van een budgetvariant op de Google Play Edition smartphones welke worden verkocht via de Google Play Store. Android One is een initiatief van Google, dat werd aangekondigd op de ontwikkellaarsconferentie I/O. De telefoons zijn vooral erg goedkoop en draaien op een kale versie van Android.

Vorig artikelMeizu brengt MX4-smartphone met Ubuntu Touch begin 2015 op de markt
Volgend artikelOnline aangifte bij politie vanaf 2015 met DigiD – update

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in