HP lanceert nieuwe Folio laptops

HP heeft vandaag een aantal nieuwe Folio laptop lijn op de markt gebracht. De nieuwe Folio laptops zijn zeer dun in vergelijking met de vorige generatie. De nieuwe 12,6-inch Elitebook Folio lijn heeft een dikte van 15,7 millimeter. De Elitebook 1020 en de 1010 SE zijn flinterdun en wegen allebei 1KG. 

HP-Folio

Het ultradunne design is te danken aan Intels Core M-processor. De nieuwe chip welke wordt gebruikt bij de Folio laptops is een stuk efficiënter dan zijn voorgangers waarmee een ventilatorloos design mogelijk is. HP claimt dat de nieuwe laptops een accuduur hebben van negen uur. In een persbericht claimt HP dan ook de dunste zakelijke laptop ter wereld te hebben uitgebracht.

Beide nieuwe Elitebooks van HP hebben een QHD scherm met een resolutie van 2560×1440 pixels. Zoek je een slanke laptop voor de zakelijke markt dan is de Elitebook 1020 vanaf februari 2015 een verstandige keus. De SE laptop van HP volgt een maand later. Adviesprijzen voor beide toestellen wil HP nog niet kwijt. Geüpdatete versies van de andere EliteBooks liggen vanaf januari in de rekken.

Vorig artikelSANTA TRACKER 2014: Volg de kerstman
Volgend artikelAndroid Kitkat ruim op een derde van de toestellen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in