Heists update voor GTA Online komt op 23 december

De multiplayermodus van GTA 5 krijgt op 23 december mogelijk een nieuwe update, het gaat hierbij om de langverwachte heists update. Dat meldt NillxModz, hij heeft het in het verleden vaker bij het rechte eind wat betreft aankondigingen van GTA Online. 

GTA

Op het Nillx-forum laat NillxModz weten dat de game in de eerstvolgende dlc de nieuwe heists update zal krijgen. Volgens zijn bericht op het forum zou hij met een ontwikkellaarsversie van de aankomende content hebben gespeeld. De heists komen op alle platformen beschikbaar waaronder de next-gen en PS3 en Xbox 360. De heists worden in de eerstvolgende grote update van GTA Online toegevoegd.

Volgens de laatste geruchten krijgt de aankomende DLC een aantal updates waaronder luxe appartementen. Nieuwe ‘Heist’ selectie menu met eigen Social Club leaderboard,options en lijst met onvoltooide Heist missies. En ruim 34 textures modificaties in vier verschillende locaties. Ook zijn er 5 Cops and Crooks missies op vier unieke locaties toegepast. Oorspronkelijk hadden de online heists al in de zomer in het spel moeten zitten, maar werden uitgesteld omdat ze nog niet af waren.

Vorig artikelHonor T1 tablet in Nederland uitgebracht
Volgend artikelGoogle Doodle: Wassily Kandinsky

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in