Samsung Gear VR vanaf 30 januari in Nederland te koop

De Samsung Gear VR Reality bril wordt vanaf 30 januari verkocht in Nederland. Samsung heeft de Gear VR bril een adviesprijs meegegeven van 199 euro. In combinatie met een Game Pad wordt de bril verkocht voor een bedrag van 239 euro. 

Samsung+Gear+VR

Afgelopen september heeft Samsung de Gear VR bril aangekondigd op de IFA beurs in Berlijn. Wel is een Galaxy Note 4 vereist om de Gear VR te kunnen gebruiken. De Note 4 dient namelijk als scherm voor de Gear VR Reality bril. Het scherm van de Galaxy Note 4 heeft een formaat van 5,7 inch en een QHD-resolutie van 2560×1440 pixels. De Gear VR bedien je aan de zijkant van de bril. Ook kan je handelingen uitvoeren met een Game Pad.

De bril is ontwikkeld in samenwerking met Facebook-dochterbedrijf Oculus, dat zelf ook met een eigen VR-bril komt, de Rift. Oculus is een bedrijf welke ook VR brillen heeft ontwikkeld waaronder de Rift. Oculus maakt ook gebruik van Samsung schermen voor de Rift. De Gear VR kost los €199. In combinatie met een spelcontroller is de prijs €249.

 

 

Vorig artikelMicrosoft begonnen met uitrol Denim update voor Lumia smartphones
Volgend artikelVodafone: Tijdens de kerst gratis onbeperkt mobiel internet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in