Behuizing Huawei Ascend P8 opgedoken

De Huawei Ascend P8 krijgt zo goed als zeker een metalen behuizing. De eerste foto’s van het chassis zijn opgedoken. De Huawei Ascend P8 is de opvolger van de populaire Huawei Ascend P7 smartphone. Een nieuw jaar brengt veel nieuwe topmodellen met zich mee. De Huawei Ascend P8 wordt zeer waarschijnlijk de nieuwe high-end smartphone van Huawei. 

ascendp8-1

De afgelopen maanden zijn er al meerdere specificaties opgedoken van de Huawei Ascend P8 smartphone. De website nowhereelse heeft enkele afbeeldingen in handen gekregen met enkele foto’s waarop de behuizing goed is te zien van de nieuwe smartphone. De behuizing lijkt van metaal gemaakt te zijn.

Huawei Ascend P8 specificaties:

Aan de achterzijde van de smartphone is een enkele camera met flitser, dus geen dubbele lens zoals bijvoorbeeld HTC gebruikt bij de smartphones. Ook lijkt er een vingerafdrukscanner te ontbreken. Volgens eerdere geruchten heeft de Ascend P8 een 5,2 inch Full HD-scherm en Huawei’s eigen HiSilicon Kirin 930 processor met 8 cores. Huawei zal de smartphone waarschijnlijk tijdens het Mobile World Congress op de markt brengen in maart.

Vorig artikelKodi 14.0 vrijgegeven
Volgend artikelKim Dotcom stopt hackaanval op Xbox en PSN Netwerk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in