PopCorn Time versie krijgt android app

PopCorn Time is de afgelopen maanden veelbesproken en een actieve dienst in Nederland waarmee het mogelijk is om films en series op een illegale manier gratis te streamen. Popcorn Time is een platform waarbij twee partijen een app aanbieden. 

Popcorn-Time

PopCorn Time heeft in Nederland populair met meer dan 100.000 gebruikers. De ontwikkelaars achter popcorn-time.se hebben al tijden een populaire Android-app met de optie om gebruik te maken van een anonieme VPN-verbinding. De android app streamt net zoals de desktop versie content op de smartphones of tablets.

Gebruikers hebben ook de mogelijkheid om anoniem via een vpn te streamen, waardoor hun ip-adres wordt afgeschermd. Dit is echter wel een betaalde dienst, gebruikers kunnen dit één maand gratis uitproberen. Na de eerste maand kost het vpn-abonnement slechts 4,99 dollar.

Beschikbaarheid PopCorn Time app

De eerste beta versie van de Popcorn Time Android app kan je downloaden via de website van Popcorntime.io. Ook kan je vanaf de website de desktop versie downloaden voor Mac, Linux en Windows.

Vorig artikelYahoo Directory gesloten na twintig jaar
Volgend artikelInlogstoring Twitter opgelost

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in