Tele2 introduceert 4G abonnement met 20GB data

Tele2 heeft vanaf vandaag het assortiment uitgebreid met een 4G abonnement. Het 4G abonnement wordt geleverd met een forse databundel van 20GB per maand, wel is de dekking nog beperkt en de maandprijs nog erg hoog. Voor het 20GB data abonnement moet 113 euro per maand betaald worden. 

Het nieuwe Pioniers Pakket is voornamelijk gericht op de zakelijke gebruiker. Het abonnement kost 113 euro per maand, hiervoor krijg je wel een 4G internetbundel van 20GB. Ook kan je met het abonnement onbeperkt bellen en smsén. Het mobiele internet heeft alleen dekking in de randstad. Het abonnement kan vooralsnog alleen afgesloten worden in combinatie met de aanschaf van een gouden Galaxy S5.

4G en Tele2

Door de hoge maandprijs en de verplichte aanschaf van een toestel kan Tele2 er vrijwel zeker van zijn dat de vraag naar het nieuwe abonnement beperkt zal zijn in Nederland. Vanaf maart 2015 zou het 4G netwerk van Tele2 voor de consument beschikbaar moeten zijn tegen een normale prijs. Op een landelijke dekking moeten we nog wat langer wachten aangezien Tele2 pas vanaf maart 2016 het netwerk met een landelijke dekking kan aanbieden.

Vorig artikelGoogle: Trending onderwerpen van 2014 samengevat
Volgend artikelLek van Xbox One-sdk opent mogelijkheid naar homebrew software

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in