Bing, MSN, Outlook.com , Hotmail kampen met storing

Momenteel is er een grote storing gaande bij verschillende Microsoft diensten, waaronder MSN, Outlook.com, Bing en Hotmail kampen met een storing. Indien je de website van Bing bezoekt krijg je een welcome pagina, met als titel; Internet Information Services. 

Indien de bezoeker de website van Bing bezoekt verschijnt regelmatig onderstaande pagina. De problemen zijn niet alleen gerelateerd met de zoekmachine, zo zijn er ook problemen Met Hotmail.com, Outlook.com en MSN,com. Inmiddels zijn de diensten weer benaderpaar.

Update:

Meer informatie en de oorzaak van de storing is nog onbekend. De storing is ontstaan rond 20:45 en om 20:55 weer opgelost

Naamloos-1

Vorig artikelVS legt Noord-Korea extra sancties op na cyberaanval
Volgend artikeliCloud niet meer kwetsbaar voor aanval via iDict

8 REACTIES

  1. Ook ik kan nog steeds niet via mijn Pc inloggen in outlook.com, al ruim 3 dagen aan de gang, hopelijk snel een oplossing want dit is echt heel vervelend!!

  2. ik kan nu nog steeds helemaal niks met outlook. heb geen hotmail ..helemaal niks en dat al vanaf donderdag.. hoe lang gaat dit nu nog duren.. ik vind dit wel een heel erg zooitje.. maar ik ben blij dat ik mijn mails nog wel kan lezen via mijn telefoon.. maar alle belangrijke mails met belangrijke documenten die soms ook uitgeprint moeten worden kan ik dus niks mee… ik vind dit echt heel erg slordig en gaat mij echt veel en veel te lang duren..

  3. Ja hoor hier heb ik dus ook al min 3 etmalen last van echt meer dan balen kan niet men mails lezen. En dan zei kpn gewoon tegen mij wij willen wel langskomen voor bedragen waarvoor je een nieuw laptop kunt kopen , dus ik had neen gezegd, en wat blijkt nu????
    Is toch niet te geloven dit? Je bent meteen onthand.
    Aangezien Kpn hun koppen in het zand steekt hoe kan dit dan worden opgelost?

  4. Beste,

    Als u uw mail wilt bekijken is er nog een ander alternatief als u een smartphone heeft. Stel gewoon u email in op u smartphone en ontvang ze gewoon daar op.

    Mvg.

  5. Kan nog steeds na 3 dagen storing niet op de login pagina van Hotmail of Outlook komen of inloggen . Mijn internet provider weet ook van niks . Wat een zooitje zeg 3 dagen niet mijn Mail kunnen inzien .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in