Details over nieuwe Twitter videodienst online

Twitter heeft op zijn website gezet dat de aankomende videodienst een beperking heeft tot maximaal 10 minuten. Gebruikers kunnen video’s met een maximale lengte van 10 minuten uploaden naar de dienst. Bij de release zijn er verder nog geen editing-tools en advertentiemogelijkheden aanwezig. 

De FAQ van de nieuwe videodienst staat online en geen inzicht in veel details. Zo is er geen limiet voor de bestandsgrootte maar mogen de geüploade video’s niet langer zijnd an 10 minuten. Video’s in de containerformaten mkv en mov worden ondersteund met encoding in h264 en audio in het aac-formaat. Of er later nog meer formaten worden toegevoegd is nog onduidelijk.

Ook wordt het waarschijnlijk mogelijk om advertenties toe te voegen aan de video’s. Vooralsnog is dit bij de release alleen mogelijk voor bedrijven en contentmakers welke staat geregistreerd binnen het Amplifly programma. Twitters videodienst komt beschikbaar via video.twitter.com, maar is nog alleen voor geverifieerde gebruikers beschikbaar.

Vorig artikelGTA 5 Online cash en double RP dit weekend
Volgend artikelEenvoudig ambilight voor je TV met Zambilight

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in