”HTC One M9, HTC Hima afbeeldingen opgedoken’

De eerste foto’s van de HTC One M8 opvolger lijken te zijn uitgelekt. Het toestel heeft volgens de afbeelding veel weg van zijn voorgangers, maar er zijn wel een aantal verschillen qua uiterlijk. Al langere tijd gaan er geruchten rond dat HTC begin januari de nieuwe HTC One M9 op de markt zal gaan brengen. 

HTC-One-M9

De smartphone ook wel bekend als de HTC Hima gaat wellicht de HTC One M9 heten. Het kan ook zijn dat HTC er ditmaal voor kiest om een andere naam te gebruiken. De afbeeldingen welke zijn verschenen laten een toestel zien welke qua design erg veel weg heeft van de HTC One M8. Het verschil zit hem voornamelijk in de interne hardware. Zo is er ditmaal geen 4 maar een 20.7 megapixel camera aanwezig.

De HTC Hima is van voren weer wat ‘gladder’ dan zijn voorgangers. Uit de afbeelding kunnen we opmaken dat de glasplaat van het scherm nu over de gehele voorkant gaat. Qua specificaties is er volgens de bron een Qualcomm Snapdragon 810 processor met 3GB ram aanwezig. Tevens is er aan de voorzijde een 13-megapixel camera en een 20,7 megapixel camera aan de achterzijde.

Vorig artikelMontblanc ontwikkelt slimme horlogeband
Volgend artikel1 miljoen downloads voor Nokia Here

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in