‘Samsung toont Galaxy S6 smartphone tijdens CES’

Vanaf aanstaande dinsdag start de consumentenelektronicabeurs CES in Las Vegas. Voorafgaand aan de beurs worden er veen persconferenties gehouden waaronder Samsung. Voor de Samsung Galaxy S6 heeft Samsung een nieuw design ontwikkeld. De Galaxy S6 wordt nu ontwikkeld onder de naam Project Zero. 

Galaxy-S6

Volgens een bron van SamMobile gaat Samsung de CES gebruikers om verschillende partners alvast kennis te laten maken met de nieuwe Galaxy S6 smartphone. Dit soort evenement worden vaak gebruik om feedback te verzamelen op de nieuwe prototypes. Interessant is dat Samsung ook een variant op de Galaxy S6 zou gaan laten zien. Dit zou kunnen gaan om de Galaxy Note Edge. Ook gaan er langere tijd geruchten rond over een kleinere Samsung smartphone met high-end specificaties om zo te concurreren met Apple.

Over de beschikbaarheid voor de consument van de Galaxy S6 smartphone is nog niks bekend. Vorig jaar heeft Samsung de smartphone tijdens het MWC evenement in Barcelona aangekondigd. Dit evenement wordt elk jaar eind februari gehouden in Barcelona.

 

Vorig artikelLG G Flex 2 opgedoken in Las Vegas
Volgend artikel‘Netflix blokkeert gebruikers welke ip-adres veranderen’ – Update

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in