Apple Watch wordt mogelijk vanaf maart verkocht

Apple is momenteel bezig met de afronding van de software voor de Apple Watch. De langverwachte gadget is daarmee op schema op eind maart gelanceerd te worden in de Verenigde Staten. Dit hebben bronnen gemeld tegenover de website; 9t05mac. Apple heeft eerder al aangeven dat de smartwatch begin 2015 op de markt zal verschijnen. 

Hoofd retail van Apple, Angela Ahrendt, was iets specifieker in een videoboodschap aan het winkelpersoneel. Ze sprak over een lancering in de lente van 2015, na het Chinese Nieuwjaar. Volgens bronnen krijgt het winkelpersoneel een uitvoerig trainingsprogramma om zo bekend te raken met de Apple Watch. Personeel zou begin februari worden getraind om de Apple Watch te kunnen verkopen. Later zal het getrainde personeel aan collega’s uitleggen op welke manier de horloge het beste gepresenteerd kan worden.

Apple heeft nog geen duidelijkheid gegeven over een exacte release van de Apple Watch. Sinds de aankondigingen tijdens het evenement in september is het vrij stil gebleven rondom de gadget.

Vorig artikelMS-Dos games nu gratis beschikbaar in browser
Volgend artikelTabletversie Microsoft Office beschikbaar in Google Play Store

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in