Scherm iPhone 6 en iPhone 6 Plus kwetsbaar voor krassen

Het is zeker niet aangeraden om de iPhone 6 of iPhone 6 Plus te gebruiken zonder beschermfolie, behoorlijk wat eigenaren klagen over krassen op hun iPone scherm. Owen Williams heeft in een blog op The Next Web de aandacht laten weten op het probleem. Voor Owen zijn de krassen het enige minpunt. 

iPhone-6

De kleine krassen zijn toch een min punt bij de nieuwe iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Owen heeft ook laten weten dat hij bij de iPhone 5 minder krassen op het scherm had. Hij is zeker niet de enige welke dit probleem ondervindt. Op de supportpagina van Apple zijn er vele klachten te vinden over het scherm.

De krassen lijken overig geen effect te hebben op de bruikbaarheid van de telefoon omdat het gaat om zeer kleine krassen. Daarom is het zeker verstandig om een beschermfolie van enkele euro’s op de iPhone te plakken om zo de krassen tegen te gaan.

VIAAutomatiseringgids.nl
Vorig artikelLenovo wil high-end smartphones onder Motorola naam verkopen
Volgend artikelOS X Yosemite 10.10.2 beta 4 beschikbaar als download

2 REACTIES

  1. Of je plakt n paar euro velletje erover wat gemakkelijk krast en dan gebruik je je telefoon dus met een lelijk goedkoop voelend scherm, of je gaat voorzichtig met je telefoon om en neemt lichte krasjes voor lief… Ik hou gewoon van n krasloos scherm maar ook van het gevoel van glas… Geen lelijk bekrast plasticje bij mij dus

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in