Samsung Galaxy A7 vanaf maart te koop in Nederland

De nieuwe Samsung Galaxy A7 smartphone welke deze week is aangekondigd zal vanaf maart in Nederland te koop zijn. Met 6,3 millimeter is de Galaxy A7 de dunste Samsung smartphone tot nu toe. Het model heeft een groter scherm en is vooral erg dun. Het model zal ook in Nederland te koop zijn voor een bedrag van rond de 500 euro. 

Galaxy-A7

Het nieuwe model van Samsung is de grootste uit de A serie. De telefoon heeft een 5,5-inch Full HD super amoled scherm. Net zoals de andere smartphone in de serie heeft de smartphone een metalen behuizing rondom het scherm. Met een dikte van slechts 6,3 millimeter is de smartphone ook de dunste tot nu toe welke door Samsung is ontwikkeld.

De Samsung Galaxy A7 smartphone komt met 16GB interne opslagcapaciteit wat je kan uitbreiden tot 64 gigabyte. Ook zal er aan de voorkant een 5 megapixel camera aanwezig zijn en een 16 megapixel camera aan de achterzijde van de smartphone. De telefoon zal op Android 4.4.4 KitKat gaat draaien, of de smartphone ook een update zal krijgen naar android 5.0 Lollipop is vooralsnog onduidelijk.

Vorig artikelDeze LED lampen vergroten het bereik van je WiFi netwerk
Volgend artikelIntels TrueKey oplossing voor wachtwoord problemen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in