Tinder heeft dagelijks 21 miljoen koppelingen

De populaire dating-app Tinder koppelt dagelijks 21 miljoen mensen, ook heeft de app zijn mijlpaal van de vijf miljardste match bereikt. Dagelijks wordt er in totaal 1,5 miljard keer door Tinder geveegd. In maart 2014 werd de miljardste Tinder-match behaald. In oktober 2014 lag het aantal koppelingen per dag nog op 12 miljoen en lag het dagelijks totaal op 1 miljard vegen.

Tinder

Tinder blijft stijgen en dat is ook te zien in de dagelijkse cijfers. Om de groei van de applicatie te kunnen doorzetten heeft het bedrijf de Snapchat applicatie Tappy overgenomen. Tappy is overgenomen door Tinder om zo het personeel over te nemen. appy is een app die lijkt op Snapchat waarbij berichten tijdelijk zijn te bekijken. De ontwikkelaars van Tappy zullen helpen bij de verdere ontwikkeling van Tinder, waarbij er mogelijk ook een soortgelijke snapchat dienst naar de applicatie zal komen.

Via Tinder is het mogelijk om contact te maken met andere gebruikers welke zich in dezelfde omgeving bevinden. Door simpelweg naar links of naar rechts te vegen kan je aangeven of je met iemand in contact wil komen of ze wil negeren.

 

Vorig artikelNa 150 likes kent Facebook je beter dan je beste vrienden
Volgend artikelChrome Remote Desktop nu ook voor iOS beschikbaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in