12-inch Macbook Air release mogelijk in eerste kwartaal 2015

De Macbook Air met een 12-inch scherm wordt mogelijk in het eerste kwartaal van 2015 aangekondigd. Dat blijkt uit bronnen in een Taiwanese productieketen. Het bedrijf Quantra Computer is volgens bronnen begonnen met de productie van de Macbook Air 12-inch. 

Macbbook-Air

Quantra heeft meer werknemers aangenomen om zo het productie volume te verhogen. Quantra Computer neemt ook de productie van de Apple Watch op zich en gaat de Apple Watch ook in het eerste kwartaal van 2015 produceren. Quantra heeft besloten om het eerste kwartaal van 2015 ongeveer 30.000 nieuwe werknemers aan te nemen om de productie van beide apparaten aan te kunnen.

Vermoedelijk beschikt de nieuwe MacBook Air 12-inch over een retina display, het 12-inch model zal de 11-inch Macbook Air vervangen. De nieuwe MacBook Air van Apple krijgt waarschijnlijk ook maar één USB aansluiting. De USB aansluiting zou het nieuwe type-c zijn, en maakt daarom de overige aansluiting overbodig. Het scherm zou een grotere resolutie meekrijgen van 2560 bij 1600 pixels in plaats van de huidige 1400 bij 900 pixels.

Vorig artikelChrome Remote Desktop nu ook voor iOS beschikbaar
Volgend artikelMicrosoft gestopt met reguliere ondersteuning Windows 7

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in