OnePlus One dinsdag zonder invite te koop

De OnePlus One is dinsdag weer zonder invite te koop. Tussen 19 en 21 uur Nederlandse tijd heb je de mogelijkheid om de OnePlus One zonder een invite te kopen via de website van OnePlus. Regelmatig heeft OnePlus de verkoop zonder invite laten verlopen. 

Oneplus-4

OnePlus heeft geen grote voorraden en verkoopt de high-end smartphone alleen via de eigen website. Om er een te bemachtigen is het wel vereist om een invite te hebben voor de smartphone. Zonder invite is het normaal gesproken niet mogelijk om de smartphone te kopen. Vanaf dinsdag is smartphone te koop zonder invite, de actie is allen geldig tussen 19:00 en 21:00 Nederlandse tijd.

Specificaties OnePlus One

De OnePlus One is een high-end smartphone welke de beschikking heeft over een 5,5-inch scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels. De smartphone beschikt intern over een Snapdragon 801 processor met vier kernen welke draaien op 2,5Ghz. Het geheel wordt ondersteund door een 3100+ mAh accu. Aan de achterzijde van de smartphone is een Sony Exmor IMX214 camera aanwezig met 6 lenzen.

Vorig artikel‘Opvolger HTC One M8 is HTC Hima’
Volgend artikelSamsung Galaxy S5 van T-Mobile ontvangt Android 5.0 Lollipop

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in