Routes plannen voortaan mogelijk met Flitsmeister

De populaire app Flitsmeister is redelijk populair onder de Nederlandse auto gebruikers, met de app kan je de mobiele flitspalen in de gaten houden. Via de app krijg je netjes een notificaties als er een flitspaal of mobiele flitser op komst is. Ook de files en werkzaamheden worden aangegeven via de mobiele applicatie voor iOS en Android. 

Flitsmeiser

Flitsmeister heeft een aantal updates meegekregen in de nieuwe versie, in de nieuwe versie is het mogelijk om een route te configureren zodat je precies kan zien hoeveel vertraging je zult hebben en hoe laat je op de plaats van bestemming zal aankomen in het actuele verkeer. Ook is het mogelijk om favoriete bestemmingen te onthouden zodat je een veel gebruikte route kan configureren.

De applicatie voor iOS beschikt naast de nieuwe routeplanner ook over verbeteringen in de applicatie. Zo is het voortaan mogelijk om vanuit iOS in de achtergrond een flitser te beoordelen. De nieuwe app met versienummer 4.6.1 is per direct gratis te downloaden via de Apple App Store en vereist iOS 7.0 of nieuwer.

Vorig artikelSamsung Galaxy S5 van T-Mobile ontvangt Android 5.0 Lollipop
Volgend artikelHTC One M9 krijgt Snapdragon 810 en komt in maart

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in