Dropbox komt naar Windows Phone app

Het heeft even geduurd maar Dropbox komt dan eindelijk beschikbaar voor het Windows Phone platform. Vanaf nu is de tablet en smartphone dan eindelijk beschikbaar via de officiële app in de app stores.

Dropbox 

Vanaf vandaag is het voor gebruikers van Windows tablets en smartphones mogelijk om de Dropbox applicatie te gebruiken in een officiële applicatie, sinds langere tijd is de applicatie al beschikbaar voor andere platformen maar Windows Phone ontbrak in het app aanbod van Dropbox.

Met de nieuwe applicatie kan een Windows Phone gebruikers de belangrijkste functionaliteiten van Dropbox gebruiken. Ook is de bekende auto-upload functionaliteit beschikbaar voor Windows Phone. Gebruikers kunnen ook een specifieke map op het startscherm van Windows vastpinnen zodat ze die kunnen openen zonder eerst de Dropbox-app te moeten gebruiken. De app is het gevolg van een recente samenwerking tussen Microsoft en Dropbox. De nieuwe Dropbox-app ondersteunt Windows 8.1- en Windows RT-toestellen,ook Windows Phone versie 8 en Windows Phone 8.1 wordt ondersteund.

 

Vorig artikelSamsung Galaxy S6 aankondiging op 2 maart
Volgend artikelMoto 360 te koop in Nederlandse Google Play Store

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in