Kim Dotcom komt met MegaChat chatdienst

Kim Dotcom heeft vandaag een nieuwe chatdienst uitgebracht. De dienst welke de naam; Megachat heeft gekregen moet gaan concurreren met Skype en Whatsapp. De dienst is namelijk geheel versleuteld waardoor de berichten van het begin tot het einde worden versleuteld. De applicatie werkt ook in de browser. 

kim-dotcom-mega

De applicatie is wel vrijgegeven maar nog niet helemaal gereed, zo heeft de applicatie op dit moment nog maar een beperkt aantal functionaliteiten. Op de chatfunctie moet nog even gewacht worden. Op dit moment kunnen de gebruikers alleen bestanden met elkaar delen en videobellen.

De MegaChat chatdienst werkt niet via een applicatie maar via de browser. Daarmee is MegaChat skype voor met de webintergratie. Net als met de chatfuncties is de browser-functie op dit moment nog niet beschikbaar, maar deze wordt wel snel verwacht. MegaChat is volgens Dotcom een goede dienst vanwege de privacy bescherming. De gegevens en bestanden die gebruikers onderling versturen worden versleuteld. Het is nog onduidelijk wanneer de overige functionaliteiten worden onthuld.

 

Vorig artikelSpecificatie lijst Galaxy S6 online
Volgend artikelOffice 16 komt in de tweede helft van 2015

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in