Samsung Galaxy S6 krijgt optische beeldstabilisatie

Samsung zal de Galaxy S6 gaan uitrusten met een optische beeldstabilisatie. De camera van de Galaxy S5 zal zijn foto’s schieten met een resolutie van 20-megapixel. De Samsung Galaxy S6 zal ten opzichten van de Galaxy S5 een forse verbetering meekrijgen qua camera kwaliteiten. 

Galaxy-S6

Waar de Galaxy S5 nog beschikte over een 16-megapixelcamera, krijgt het nieuwe vlaggenschip van Samsung een upgrade naar 20-megapixel met optische beeldstabilisatie. Door de optische beeldstabilisatie zijn foto’s scherpen en is er minder beweging zichtbaar op de foto’s. De Galaxy S6 is niet de eerste smartphone welke beschikt over een optische beeldstabilisatie; toestellen waaronder de: iPhone 6 plus, LG G3, Samsung Galaxy Note 4 en Nokia Lumia 930 beschikken ook al over een optische beeldstabilisatie.

Specificaties Galaxy S6:

Eerder deze week is er een lijst met specificaties opgedoken. Uit de lijst valt op te maken dat de smartphone zal beschikken over een 5,1-inch display met een Quad HD scherm. De Galaxy S6 krijgt volgens de lijst een 64bit-processor met acht kernen. Het scherm heeft een Quad HD resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Met een grootte van 5,1-inch is het scherm goed voor een pixeldichtheid van 577 pixels per inch.

De accu heeft volgens de lijst een matige capaciteit van 2550mAh met ondersteuning voor draadloos opladen. De behuizing is zoals de eerste geruchten gemaakt uit metaal en glas. Het scherm wordt beschermd door een extra laag Gorilla Glass 4. Volgens de vandaag verschenen lijst komt de smartphone in versies met 32, 64 en 128 GB aan opslagruimte

Vorig artikelDit zijn de top 25 slechtste wachtwoorden van 2014
Volgend artikelAccu Apple Watch gaat 19 uur mee bij normaal gebruik

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in