iOS 8.1.3 door Apple vrijgegeven

iOS 8.1.3 is zojuist vrijgegeven door Apple. De nieuwe versie van iOS is beschikbaar voor de iPhone, iPad en iPod Touch. De release welke beschikt over versienummer 8.1.3 heeft een aantal problemen opgelost. Een van deze problemen is tijdens de installatie, het is nu niet meer vereist om voor de update veel vrije ruimte vrij te hebben op het apparaat. 

iOS-8

De benodigde vrije opslagruimte werd vooral bij de update van iOS 7 naar iOS 8 een probleem, aangezien gebruikers tot 5,7GB vrije opslagruimte nodig hebben. Veel iPhones hebben slechts 8GB of 16GB opslagcapaciteit waardoor de interne opslag snel vol zit. Apple heeft niet exact bekend gemaakt hoeveel vrije ruimte er vervolgens nodig is voor het apparaat. iOS 8.1.3 is afhankelijk van het apparaat tot 247 MB groot.

De update repareert verder vooral de kleinere bugs. Zo zijn er verschillende problemen opgelost met betrekking tot de ringtone en de multitouch gestures voor de iPad. Ook heeft Apple vandaag voor OS X Yosemite een nieuwe update vrijgegeven. Het gaat hierbij om versie 10.10.2.

Vorig artikelTwitter gaat meer richting Whatsapp concurrent
Volgend artikel‘Sony Xperia Z4 uitgesteld tot zomer’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in