Microsoft komt met Outlook voor iOS en Android

Microsoft heeft vandaag het populaire mailprogramma; Outlook voorzien van een nieuwe update. Het mailprogramma van Microsoft is voortaan ook beschikbaar voor de smartphones en tablets met iOS en Android. Dat heeft de softwaregigant bekendgemaakt.

Outlook

Ook heeft Microsoft naast de Outlook versie voor Android de definitieve versie van Office voor Android uitgebracht. De Outlook-app maakt het mogelijk om alle bekende e-mailservices zoals Outlook.com, Exchange, Yahoo en Gmail te bekijken en te beheren vanuit één applicatie. Microsoft heeft laten weten dat ze de komende maanden extra functionaliteiten gaan toevoegen in de mailapplicatie voor Outlook.

De nieuwe Outlook app is gebaseerd op de populaire Acompli app. Deze app heeft Microsoft in december overgenomen. Microsoft heeft naast Outlook voor iOS en Android ook Office voor Android eindelijk vrijgegeven. De testversie van de app is al enkele maanden beschikbaar, maar sinds vandaag is de definitieve versie verkrijgbaar in de Google Play Store. Windows Phone gebruikers moeten nog even wachten aangezien Microsoft later dit jaar een versie voor Windows phone zal vrijgegeven.

Vorig artikelSpartan browser voor Windows 10 zal extensies ondersteunen
Volgend artikelAndroid 5.0 Lollipop nu ook beschikbaar voor Galaxy S5 toestellen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in