‘Samsung Galaxy S6 net zo dun als iPhone 6’

De Samsung Galaxy S6 wordt net zo dun als de nieuwe iPhone 6 van Apple. het nieuwe vlaggenschip van Samsung wordt met een dikte van 6,91 millimeter uitgerust. Dat valt op te maken uit diverse schematische tekeningen welke zijn gepubliceerd door de Koreaanse UnderKG. 

Galaxy-S6

De website is betrouwbaar, al eerder wist de website correcte afbeeldingen te publiceren van de Nexus 5, LG G3 en Samsung Galaxy Note 4. Volgens de afbeelding wordt het nieuwe Samsung-toestel 70,81 millimeter breed en 143,30 millimeter hoog. Het scherm lijkt 64,36 millimeter breed en 107,32 millimeter hoog te worden. Waarschijnlijk krijgt de smartphone een schermdiagonaal mee van 5-inch.

Samsung heeft de huidige Galaxy S6 uitgerust met een behuizing welke 8,1 millimeter dik is met een schermdiagonaal van 5,1-inch. De Samsung Galaxy S6 wordt waarschijnlijk in maart onthuld, tijdens het MWC in Barcalona. Het scherm krijgt een resolutie van 2560×1440 pixels met zich mee. Het toestel zou verder beschikken over 4GB aan werkgeheugen en standaard 32GB aan opslagcapaciteit.

Vorig artikelMicrosoft stopt met allerlaatste Windows RT tablet
Volgend artikelMotorola begonnen met uitrol Android 5.0 update in Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in