2015 en The Next Level CRM

Uit onderzoek blijkt dat organisaties meer en meer het belang inzien van het monitoren en managen van relaties. Zeker nu er steeds meer data beschikbaar komt, o.a. door social media. Het betreft veel data en data die (bijna) real-time wordt verzameld. Hiervoor zetten steeds meer organisaties CRM in als werkwijze en techniek. Mede omdat door de moderne (cloud) technieken er snel en zonder veel poespas begonnen kan worden met CRM software voor een betaalbare prijs.

The next level
Je onderscheidt je dus niet van je concurrent door CRM te gebruiken, maar wel door ‘the next level’ CRM te gebruiken. Dat is flexibele en intelligente samenwerkingssoftware die alle -voor de gebruiker- benodigde data eenvoudig leesbaar maakt (bij voorkeur visueel) om hem of haar in staat te stellen weloverwogen beslissingen snel te nemen.

2015

2015 is namelijk het jaar waarin organisaties zouden moeten focussen op gesprekken met relaties in plaats van transacties. Waarde voor de relatie kan namelijk alleen worden toegevoegd door het gesprek aan te gaan én te luisteren. Gespreksdata is de brandstof voor een goed draaiende marketing- en salesmotor met als doel: het koesteren van relaties. Want dat is in 2015 nodig om beter aan de behoeftes van relaties te voldoen. En dit verhoogt weer de klantenbinding en zorgt er voor dat er meer uit bestaande relaties gehaald kan worden.

DUS : The Next Level CRM software heeft uitgebreide (visuele) analyse- en rapportagemogelijkheden én intelligente marketing automation functies.

Behalve deze CRM heeft 2015 ook in petto:

  • Steeds meer organisaties vertrouwen op mobiele oplossingen en diensten. Applicaties die alleen voor een mobiel apparaat geschikt zijn, zullen in populariteit groeien omdat meer mensen de voordelen inzien van flexibele werktijden en –plaatsen en hun eigen apparaten meenemen en inzetten (BYOD; Bring Your Own Device)
  • Compacte apparaten die je op je lichaam kunt dragen en waarbij de technologie interactie heeft met de gebruiker (‘wearables’) gaan bepalend worden

Wilt u zelf aan de slag met The Next Level CRM? Vraag een gratis testaccount aan van bijvoorbeeld Salesforce, Microsoft of PerfectView. Bedrijven die u verder kunnen helpen met de juiste CRM software.

 

Vorig artikelStoring internetbankieren ING opgelost
Volgend artikelHTC 8X ontvangt Windows Phone 8.1 update

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in