Rabobank komt met Rabo Wallet app

Rabobank heeft vandaag een nieuwe app gelanceerd, waarmee klanten contactloos kunnen betalen via de smartphone. het is voor de eigenaren van een Samsung Note 3 of Samsung Galaxy S4 mogelijk om de Rabo Wallet app te gebruiken. De applicatie maakt gebruik van een nfc-chip is de smartphone.

Rabo Wallet

Op dit moment zijn er in Nederland meer dan 60.000 betaalpunten welke NFC ondersteunen. Het is momenteel al mogelijk om in het buitenland contactloos te betalen via een smartphone. De Rabo Wallet kan je vergelijken met contactloos betalen via een betaalpas. In de Rabo Wallet kan het saldo worden gecheckt voordat er wordt afgerekend. Op dit moment is de app alleen beschikbaar voor de Note 3 en Samsung Galaxy S4. Samsung wil de app later wel uitrollen naar meerdere telefoons.

De iPhone krijgt waarschijnlijk geen applicatie voor de Rabo Wallet, Apple heeft namelijk een eigen applicatie waarmee je contactloos kan betalen. Deze dienst is in Nederland niet beschikbaar, het gaat hierbij om de Apple Pay betaaldienst.

Vorig artikelGebruik mobiel internet in één jaar verdubbeld
Volgend artikelBlackberry Z3 vanaf vandaag te koop in Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in