Phorm: Toetsenbord met voelbare toetsen voor de iPad

Tegenwoordig zijn er vele externe toetsenborden beschikbaar voor de tablets, waaronder voor de iPad. Phorm is een uniek toetsenbord wat ervoor zorgt dat het toetsenbord van de iPad Mini tastbaar wordt. iPad-hoes Phorm van het bedrijf Tactus werd in januari 2014 al officieel aangekondigd tijdens de CES maar is nu klaar voor de verkoop. 

Phorn-toetsenbord

Phorm legt een transparate laag over het scherm van de iPad, hierin is vloeistof verwerkt. komen. De bubbels zitten verschijnen boven de aanraaktoetsen van de iPad,  hierdoor kan je de toetsen voelen op het scherm. Volgens de ontwikkelaar Tactus zijn de bubbels niet in te drukken, maar ze dienen alleen als voelbare toetsen. Het toetsenbord werkt met een fysieke schuif waardoor batterijen niet vereist zijn.

Beschikbaarheid:

Vooralsnog is de Phorm iPad case alleen te bestellen in de VS voor de iPad Mini. Tactus heeft ook plannen om een hoes op de markt te brengen voor de iPhone 6 Plus en iPad Air 2. Of de Phorm voor de iPad ook verkocht zal worden in Nederland is nog onduidelijk.

Vorig artikeliOS apps mogen voortaan 4GB groot worden in plaats van 2GB
Volgend artikelYouTube bestaat 10 jaar; de eerste video

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in