OnePlus trekt ontwikkelaars van Paranoid aan voor OxygenOS

OnePlus heeft een team samengesteld voor de ontwikkeling van het OxygenOS. Het gaat hierbij om ontwikkelaars welke op dit moment de leiding hebben over Paranoid. Inmiddels zijn er vier leiders van Paranoid Android bezig met de OxygenOS voor OnePlus. 

Oxygen-OS

OxygenOS wordt het nieuwe OS voor de OnePlus One. Het is onbekend of de OxygenOS-ontwikkelaars naar de OxygenOS versie ook nog gaan verder werken aan de ontwikkeling van het Paranoid OS voor andere toestellen. Volgens OnePlus is OxygenOS momenteel stabiel voor een release. Nu is het enkel van toepassing dat de firmware door een aantal partijen wordt goedgekeurd.

CyanogenMod:

Op dit moment loopt de smartphone van OnePlus nog standaard op CyanogenMod. Sinds kort lijkt er echter ruzie tussen de twee bedrijven te zijn, hierdoor werkt OnePlus aan een eigen firmware voor de smartphone. OnePlus is een redelijk nieuw merk welke vorig jaar de OnePlus One op de markt heeft gebracht. Het toestel kon oorspronkelijk alleen via een invite gekocht worden op de site van OnePlus.

Vorig artikelT-Mobile stopt met gsm op 900Mhz frequentie
Volgend artikelGoogle Doodle: Alessandro Volta

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in