100GB gratis opslagcapaciteit voor OneDrive gebruikers

Enkele weken geleden had Microsoft in de Verenigde Staten een actie lopen waarbij gebruikers zicht konden aanmelden bij het Bing Rewards programma, in ruil daarvoor kreeg de gebruikers 100GB extra opslagcapaciteit in OneDrive. Deze opslagcapaciteit is beperkt tot een periode twee jaar. Nu is de periode ook wereldwijd beschikbaar, waaronder ook in Nederland. 

Onedrive

Bij Microsoft heeft de actie waarschijnlijk in de Verenigde Staten een hoop nieuwe klanten opgeleverd, aangezien het bedrijf nu heeft besloten om de dienst voor iedereen beschikbaar te maken. wel is er één voorwaarde, je moet jezelf inschrijven voor het Bing Rewards programma. Iedereen die zich daarvoor inschrijft krijgt gratis 100GB aan OneDrive-opslagruimte voor de komende 2 jaar.

Na de 2 jaar gaat de 100GB van je limiet af, hierdoor wordt het oude limiet weer gebruikt. De bestanden verdwijnen dan niet en je kunt ze nog steeds gewoon downloaden, maar het is niet mogelijk er nieuwe bestanden bij te zetten tot wanneer je aan het oude limiet zit.

 

Vorig artikelLumia 435 in Nederland beschikbaar voor 79 euro
Volgend artikelGoogle gaat betaalsysteem Wallet uitbreiden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in