Opnieuw Popcorn Time Sites uit de lucht gehaald door Brein

Brein heeft opnieuw een aantal websites offline gehaald welke betrekking hebben tot de illegale dienst; Popcorn Time. Met de geïdentificeerde site houders is een schikking getroffen waardoor de sites niet meer beschikbaar zijn via het oude domein. 

Popcorn-Time

De dienst is in actie gekomen tegen zes Nederlandse websites welke de applicatie Popcorn Time aanboden op de website ter download. Het illegale videostremmingsprogramma is in Nederland sterk opkomst, dit komt voornamelijk omdat de dienst in Nederland gratis is. De websites die Stichting Brein offline gehaald weergeven nu de melding dat de websites offline zijn gehaald. Het gaat hierbij om de websites; popcorntime.nl, popcorn-time.eu, popcorn-time.info en popcorntimefilms.nl

Op de websites is de volgende melding zichtbaar; Popcorn Time moedigt illegaal gebruik aan en maakt zelf gebruik van illegaal online aanbod van onder meer speelfilms en televisieseries.
WAARSCHUWING: Popcorn Time software maakt gebruik van peer-to-peer (p2p) uitwisseltechnologie waardoor gebruikers zowel up- als downloaden, ook in geval van streaming. Het up- en downloaden van illegaal aanbod is bij wet verboden en brengt aansprakelijkheid mee voor de daardoor veroorzaakte schade.

 

 

Vorig artikelSiri vanaf iOS 8.3 in het Nederlands voor iPad en iPhone
Volgend artikelSony presenteert Xperia E4G smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in