MWC 2015: Galaxy S6, HTC One M9 een Galaxy S6 Edge

Vanaf zondag start in Barcalona het Mobile World Congress, de belangrijkste beurs voor fabrikanten waar alle nieuwe producten op de markt gebracht gaan worden. De grootste aankondigingen mogen we al op zondag 1 maart verwachten, van bijvoorbeeld Samsung en HTC welke vermoedelijk met de HTC One M9 en Galaxy S6 op de markt gaan komen. 

Samsung:

Tijdens de MWC zal Samsung ook een aantal producten op de markt brengen, waaronder de Galaxy S6 en waarschijnlijk ook de Galaxy S6 Edge. Samsung heeft de afgelopen dagen regelmatig teasers vrijgegeven van de nieuwe producten waaronder van de nieuwe Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge. Naast de smartphones komt Samsung vermoedelijk ook met een nieuwe smartwatch, misschien kunnen we ook nog wat verwachten rond Samsung en Tizen.

Edge

HTC:

HTC zal tijdens de MWC de nieuwe HTC One M9 presenteren. Gezien de uitgelekte specificaties is het meeste al bekend over deze smartphones. Ook komt HTC tijdens de MWC beurs met een nieuwe wearable. Volgens de laatste geruchten is de HTC One M9 voorzien van een unibody behuizing en voorzien van high-end hardware waaronder de nieuwe chipset van Snapdragon en 4GB aan RAM. OOk is er waarschijnlijk een 20 megapixel camera aan de achterzijde aanwezig en een ultrapixel camera aan de voorzijde.

HTC-One-M9

Officieel begint het MWC op 2 maart, de grootste aankondiging zijn al vanaf 1 maart. Samsung en HTC hebben op 1 maart voorafgaand van het MWC een evenement gepland, waar de nieuwe producten aangekondigd zullen worden. Tijdens de het MWC evenement volg je al het nieuw natuurlijk op Technieuws.com

Vorig artikelIntel gaat Atom-processors in drie klassen verdelen
Volgend artikel‘Huawei maakt aankomende Nexus smartphone voor Google’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in