Xiaomi Mi Pro Action Camera gaat de strijd aan met GoPro

Xiaomi heeft een nieuwe goedkope actiecamera op de markt gebracht, het gaat hierbij om de nieuwe Xiaomi Mi pro Action Camera welke de concurrentie aan moet gaan met de huidige GoPro camera’s.  Vooral de prijs is aantrekkelijk bij de Xiaomi Mi Pro Action camera in vergelijking met de GoPro. 

Xiaomi Mi Pro Action Camera

De Xiaomi Mi Pro Action Camera heeft een 16 megapixel-Exmor R CMOS-sensor met een diafragma van F/2.8 en een lenshoek van 155 graden. Er kan gefilmd worden in een aantal verschillende resoluties waaronder 480 pixels met 240 frames per seconde, 720 pixels met 120 frames per seconde of 1080 pixels met 60 frames per seconde.

De camera wordt standaard geleverd met 16GB aan geheugen en een 1010mAh accu. Tevens is er een WiFi verbinding aanwezig. De Xiaomi Mi Pro Action Camera kost 399 Chinese yuan, dit is omgerekend 56 euro. De goedkoopste GoPro wordt verkocht voor 139 euro en beschikt over een 5 megapixel camera. Vooralsnog is de camera alleen in China verkrijgbaar, wanneer de Action Camera in Nederland verkocht zal worden is nog onduidelijk.

Vorig artikelMicrosoft toont vouwbaar toetsenbord voor smartphone en tablets
Volgend artikelSony introduceert nieuwe Xperia Z4 tablet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in