Prijzen en beschikbaarheid Steam Machines bekend

Op dit moment wordt er door een aantal fabrikanten gewerkt aan de nieuwe Steam Machines, dit zijn kant-en-klare pc’s welke draaien op het SteamOS. Tijdens de GDC 2015 is er meer informatie bekend gemaakt over de nieuwe Steam Machines, zo is onder andere bekend gemaakt hoe duur ze zijn en wanneer de Steam Machines op de markt komen. 

STEAM_M_console__hero

Valve heeft een overzichtspagina opgericht met daarom een overzicht van de gebruikers welke werken aan steam machines, onder andere Alienware, Asus, Alternate, Gigabyte, Digital Storm en Falcon werken aan eigen Steam Machines, die in prijs variëren van 480 dollar tot maar liefst 5000 dollar. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van de specificaties en functionaliteiten.

De Steam Machines werken met een Steam Controller, met deze gamepad is het mogelijk om games te spelen welke normaal alleen zijn te bedienen via een muis en toetsenbord. Veel fabrikanten brengen bundels op de markt waarin een Steam Machine en Console aanwezig is. Een losse Steam Controller wordt verkocht voor 50 dollar.

De eerste Steam Machines worden in november 2015 verwacht. Een exacte datum is nog onbekend.

Vorig artikelDe Samsung Galaxy S6 VS Galaxy Note 4
Volgend artikelGoogle AdWords voor Android beschikbaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in