Accuduur Apple Watch gaat langer mee

Tijdens de eerste presentatie van de Apple Watch zijn er veel klachten over de accuduur van de Apple Watch. In eerste instantie gingen er geruchten rond over een accuduur van 19 uur. Bronnen hebben nu laten weten dat batterij van de smartwatch geschikt is voor meer dan 5 uur bij zwaar gebruik. Bij normaal gebruik is houdt de accu het gemakkelijk een dag vol. 

Apple-Watch

Twee dagen op de accu van de Apple Watch is een stap te ver. Daarom is het vereist om de accu elke avond aan de lader te hangen zodat de accu de v volgende dag weer goed is opgeladen. Het opladen van de batterij neemt zo’n 2 uur in beslag, vergelijkbaar met de oplaad tijd van de iPhone.

Ook beschikt de smartwatch over een power reserve mode, deze mode kan je op elk gewenst moment inschakelen. Het display van de Apple Watch wordt dan gedimd en de communicatie met de iPhone wordt verminderd om zo batterij te besparen. Overigens komen er ook geen notificaties binnen op het moment dat het horloge niet gedragen wordt.

Intern is er een krachtige S1 processor aanwezig, deze processor kan je vergelijken met de A5 chip welke aanwezig is bij de iPad 2, iPhone 4s en iPod Touch.

Vorig artikelSony rolt Lollipop-update uit naar Xperia Z3, Xperia Z2 en Xperia Z
Volgend artikelOpnieuw béta voor belfunctie Whatsapp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in