Reparatieprogramma voor iPhone 5 accu verlengd tot januari 2016

Apple heeft het batterij programma voor de iPhone 5 verlengd tot januari 2016. Als de accu van de iPhone 5 steeds sneller leeg gaat is er vermoedelijk iets technisch aan de hand. Via de website van Apple is het mogelijk om online te controleren of er iets technisch mis is met de iPhone. Indien dit het geval is kan je de accu van de iPhone 5 gratis laten omwisselen door Apple. 

iPhone-5

Indien je iPhone in aanmerking komt voor een reparatie kan je online een afspraak maken in de Apple Store. Indien er inderdaad problemen aanwezig zijn met de accu wordt deze kosteloos vervangen. Apple heeft eerdere laten weten dat het programma tot twee jaar na aankoop geldig is. Het gaat om toestellen die verkocht zijn tussen september 2012 en januari 2013.

De actie is nu verlengt tot januari 2016. Je hebt dus tot drie jaar na aankoop de mogelijkheid om een iPhone 5 met een defecte accu te laten repareren. Wel zijn er een aantal voorwaarden van toepassing, zo mag de iPhone niet eerder door een externe partij gerepareerd zijn. Om te weten of je in aanmerking komt, kan je via de website van Apple checken of je in aanmerking komt op basis van het serienummer.

 

Vorig artikelGratis draadloze oplader bij pre-registratie Samsung Galaxy S6
Volgend artikelGoogle start Android 5.1 uitrol aankomende week voor Nexus apparaten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in