Google gestopt met verkoop Nexus 5 smartphone

Google zal de Nexus 5 niet langer meer verkopen. Het bedrijf wil zich volledig richten op de verkoop van de nieuwere nexus 6 smartphone. De nieuwe Nexus 6 beschikt over betere specificaties, ook is de nieuwe smartphone van Google een paar honderd euro duurder dan de Nexus 5. 

LG-Nexus-5

De Nexus 5 is nog via enkele verkoop kanalen te verkrijgen, maar op den duur zal de smartphone wel steeds moeilijker verkrijgbaar zijn omdat Google ook de productie heeft stopgezet. De Nexus 5 was een groot succes voor Google en was tevens een van de eerste toestellen welke de Android 5.0 Lollipop update kreeg voor de smartphone.

De Nexus 5 was ook gewild door de zeer goede prijs/kwaliteitverhouding. De Nexus is het enige toestel dat door Google zelf is ontworpen, wel wordt de smartphone gebouwd door LG. Via de webshop van Google wordt nu de nieuwe Nexus 6 smartphone verkocht. De Nexus 6 verschilt wel in veel opzichten van zijn voorganger, want het apparaat is meer een phablet dan een telefoon. De Nexus 6 heeft een scherm van 6 inch,

 

Vorig artikelHere Maps opnieuw beschikbaar voor iOS
Volgend artikelApple brengt openbare bèta voor iOS 8.3 uit

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in