Android 5.0 voor Samsung Galaxy A3, A5, A7 in ontwikkeling

De Android 5.0 update voor de Galaxy A-serie is momenteel in ontwikkeling, zo weten betrouwbare bronnen et melden binnen het bedrijf. De Android 5.1 Lollipop zou nog voor geen enkele Samsung smartphone op de planning staan. Daarom wordt Android 5.0 vooralsnog eerst uitgerold naar de huidige smartphones waaronder de Galaxy A3, A5 en A7 smartphone. 

Lollipop

De Samsung Galaxy A7, Galaxy A5 en Galaxy A3 zullen binnenkort een update naar Android 5.0 Lollipop krijgen. Sinds begin dit jaar zijn de toestellen te koop in Nederland, maar werden uitgebracht met Android 4.4 KitKat. Wanneer de updates precies verschijnen in Nederland is nog onbekend. Inmiddels is de update in ontwikkeling, het kan dus zijn dat het nog enkele weken duurt voordat de update beschikbaar komt voor de smartphones.

Android 5.0 beschikt over enkele verbeteringen waaronder een nieuwe look voor Android. Een update naar Android 5.1 staat vooralsnog niet op de planning, of en wanneer de Android 5.1 update verschijnt voor de smartphones is nog onbekend.

Vorig artikelComputers Rijkswaterstaat besmet met ransomware
Volgend artikel‘LG gaat volgende Nexus smartphone ontwikkelen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in