Intel Compute Stick binnenkort beschikbaar vanaf 117 euro

De Intel COmpure Stick komt over twee tot drie weken in Europa beschikbaar, er komt een variant met Linux voor een vanaf prijs van 117 euro, tevens komt er een Windows versie welke standaard zal draaien op Windows 8.1, voor een startprijs van 170 euro. De Linux-versie heeft minder geheugen en opslagcapaciteit, dit is dan ook de reden waarom deze goedkoper is. 

Intel-Copute-stick

Intel heeft de Compute Stick in januari aangekondigd. Inmiddels is het goed als duidelijk dat er een versie komt met Linus en Windows, welke distro is onbekend, maar Intel maakte eerder bekend dat het om Ubuntu 14.04 LTS gaat. Deze versie heeft bij webwinkels prijzen van 117 tot en met 151 euro en een levertijd van twee tot drie weken.

Tevens komt er een 32-bit variant op de markt welke beschikbaar komt voor dezelfde periode met prijzen van 170 tot 211 euro. D Intel Compute Stick beschikt over een Atom Z3735F-quadcore uit de Bay Trail-serie. De Linux variant beschikt over 1GB aan RAM en 8GB aan interne opslag. De opslagcapaciteit kan via een micro-sd-kaartje worden vergroot. De Windows variant beschikt over 2GB aan RAM en 32GB aan interne opslag.

Vorig artikelSamsung voorziet ook tablets van Microsoft-apps
Volgend artikelQnap komt met TVS-863+ NAS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in