Bang & Olufsen gaat geluid voor HP producten verzorgen

HP is een samenwerking aangegaan met Bang & Olufsen op gebied van geluid. Het Deense merk gaat het geluid in pc’s, tablets en accessoires verzorgen. Zo hebben HP en Bang & Olufsen deze week bekend gemaakt. Verschillende apparaten worden voorzien van de geluidstechnologie van Bang & Olufsen. 

BO HP

Bang & Olufsen zegt elke laptop, desktop, tablet, en elk accessoire volledig te configureren op het geluid, door de combinatie van software en hardware is er een goede geluidskwaliteit mogelijk. Ook krijgt het apparaat een speciaal audio gedeelte welke de audio componenten moet gaan afschermen van het moederbord. Daarnaast wordt bij de koptelefoon ingang zo min mogelijk metaal gebruikt.

HP-apparaten met B&O-geluid komen met enkele vooringestelde geluidsprofielen, voor de gebruiker zelf is het ook mogelijk om dit geheel aan te passen. De eerste apparaten met geluid van Bang & Olufsen zullen later dit jaar verschijnen. Voor Bang & Olufsen werkten Apple samen met Beats. Dat bedrijf is echter in 2014 door concurrent Apple overgenomen.

Vorig artikel‘Buigbare Samsung smartphones te koop vanaf 2016’
Volgend artikelStandaard-apps op Samsung Galaxy S6 zijn te verwijderen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in