Lumia 640 en Lumia 640 XL vanaf half april beschikbaar

Microsoft heeft vandaag bekendgemaakt dat de Lumia 640 en Lumia 640 XL vanaf april beschikbaar zullen zijn in de Nederlandse winkels. Een exacte Nederlandse releasedatum is nog onbekend, wel zijn de prijzen beschikbaar gemaakt. De Lumia 640 krijgt een adviesprijs van 179 euro en de Lumia 640 XL een adviesprijs van 249 euro.

Lumia-640

Microsoft heeft de smartphones duidelijk als een budgetsmartphone op de markt gebracht. Ook heeft Microsoft de smartphones voorzien van de nodige extra’s, zo wordt de Lumia 640 en Lumia 640XL geleverd met een jaar-abonnement voor personal Office 365.

Qua specificaties is er een Snapdragon 400 chipset aanwezig welke draait op een kloksnelheid van 1,2Ghz. Deze chipset biedt ook ondersteuning voor de 4G netwerken. Verder beschikken de smartphones over 1GB aan RAM en 8GB aan interne opslag. De toestellen komen nu nog op de markt met Windows Phone 8.1, maar een update met Windows 10 staat nog op de planning.

De Lumia 640 is voorzien van een 5 megapixel camera aan de voorzijde en een 8 megapixel camera aan de achterzijde inclusief LED-flitser. Microsoft heeft de 640XL voorzien van een 5 megapixel camera aan de voorzijde en een 13 megapixel camera aan de achterzijde met een Carl Zeiss lens.

 

Vorig artikelAankoop Apple Watch vereist reservering
Volgend artikelApple start inruilprogramma voor BlackBerry en Android toestellen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in