Microsoft presenteert nieuwe Surface 3 tablet

Microsoft heeft vandaag de nieuwe Surface 3 tablet aangekondigd. De nieuwe tablet draait in tegenstelling van de voorganger op een volledige versie van Windows 8.1. De Surface 3 heeft een scherm van 10,8-inch en is daarmee een kleinere variant van de Surface 3 Pro welke de beschikking heeft over een 12-inch scherm. 

Surface-Pro-3

Ook intern is zijn er veel veranderingen toegepast, zo beschikt de Surface 3 over een Intel Atom x7 chip, in plaats van de krachtigere Intel Core Chips welke aanwezig zijn in de Surface Pro 3 van Microsoft. De Surface 3 is vanaf 7 mei beschikbaar in versies met 64 en 128 GB opslagruimte, die respectievelijk 2 en 4 GB werkgeheugen hebben. Later dit jaar komt er ook een versie op de markt met een 4G netwerk ondersteuning.

De instapversie van de Surface 3 tablet wordt verkocht voor een bedrag van 609 euro exclusief toetsenbord. Vanaf 7 mei is de Surface 3 in Nederland voor 609 euro te koop. Dit gaat wel om het instapmodel met 2GB aan werkgeheugen en 64GB aan opslagruimte. Bij de tablet krijg je een gratis jaarabonnement op Office 365.

Vorig artikelGoogle Doodle: Eiffeltoren
Volgend artikelBellen met Whatsapp voor iedereen beschikbaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in